неделя, 1 декември 2013 г.

"моралните правила и нормите се налагат от обществото. и аз съм наблюдавала и участвала в общества, и не мога да престана да се питам - различните общества налагат различни принципи, превъзнасят и принизяват различни неща. а обществото неванаги е право. тогава как, за бога, се очаква да знам кое е правилно и кое не и на какво трябва да вярвам?"

само узунов ми отрази въпроса и ми отговори с 'тоя въпрос ще си го задаваш цял живот и трябва да изживееш и научиш още много, за да намериш отговора за себе си. или да зарежеш всичко и да станеш като другите и да не ти пука за това въобще.'

мерси господине, дадохте ми deep life mission, с която да се мъча. ;д

и сега, като се замисля, етиката ми е единствения учебен предмет, който някога наистина съм харесвала, освен английския , пък в сряда ни е последния час по етика. (и единствения час, в който си пишех домашните както си пишех блогпостовете, даже и емотки си слагах, и накрая даже шестици получавах! ;д бтв, докато вървяхме по oxford street, покрай мрънкането ми 'къде има forever 21 дееба' господина тръгна да ми обяснява, че като се изказвам писмено, звуча много интелигентно и дийп, пък като се изказвам на глас не си подбирам съвсем думите, което го приех като 'говоря като ебаси темерута' :D i still have my blog and my ethics homework)

и последния час в четвъртък ми беше любимия, окей.

- даже в лондон вече са официално законни еднополовите бракове...
- ЪГХ
- ХОМОФОБИ!
- [всички ме гледат]
- ох, какво?

- ама господине, то мъж с мъж е много гадно бе!
и аз обезателно се обаждам с - ма никой не те кара да ги гледаш бе!
- вие тука всичко го обръщате на порно!

--

не ме питайте каква е точно целта на тоя пост, избягвам си домашните. ;д и задавам и на вас горния въпрос.

Няма коментари: